a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

VELICANSTVENA SVETSKA TURNEJA EROSA RAMACOTIJA “BATTITO INFINITO” – STARK ARENA – 2023

VELICANSTVENA SVETSKA TURNEJA EROSA RAMACOTIJA “BATTITO INFINITO” – STARK ARENA – 2023

Italijanski pop – rok muzičar, pevač i tekstopisac, Eros Ramacoti, svoj veliki povratak obeležio je novim albumom “BATTITO INFINITO”, istoimenom svetskom turnejom i grandioznim koncertom u Beogradu koji se održao 21.04.2023. godine od 21h prepunoj Štark Areni, u organizaciji Hype produkcije.

Ovaj virtuozni kantautor koji obara rekorde u svojoj 35 godisnjoj karijeri, prodao je 70 miliona ploča, beleži preko 2 biliona strimova širom sveta i dalje nastavlja u velikom stilu. Povodom nastupa u mnogobrojnim gradovima širom sveta i ponovnog povratka u Srbiju, Eros Ramacoti je rekao: “Bilo je veoma uzbudljivo, vratiti se na scenu, započeti turneju i konačno dopreti do celog sveta nakon teškog vremena kroz koje smo svi prišli. Koncert u Beogradu biće neizostavan i nezaboravan šou ali i način i prilika da ponovo zagrlim srpsku publiku koju nisam video od 2019. godine, a koja me podržava svih ovih godina.”
Baš tako je i bilo, Eros je zaista zagrlio srpsku publiku koja je celo veče egzaltirano pozdravljala igrom svaku njegovu pesmu.

Zadivljujuća avantura, svetska turneja pod nazivom “BATTITO INFINITO” počela je u septembru 2022. godine, a traje do maja 2023. Maestralni Eros Ramacoti posetio je mnoge svetske gradove i sa svojom armijom fanova krenuo na pravo muzičko putovanje. Koncert u Štark Areni ostaće u sećanju kao jedno nezaboravno veče ispunjeno čistom energijom i iskrenom emocijom.